Касетки за риба, които казват къде са…

Немската компанията Craemer Group, водещ производител на пластмасови палети и контейнери в Европа въвежда първата касетка за риба с вграден транспондер RFID за да улесни пълното локализиране и проследяване на стоки.

RFID технологията представлява безжичен обмен на данни между транспондер (етикет) като носител на данни и устройство за четене (четец) с помощта на електромагнитни полета. Информацията преминаваща между транспондерите и четците се натрупва в бази данни. Новите пластмасови касети на фирмата са стандартно оборудвани с транспондери.

fish box, aquaculture

С разработването на тази нова и иновативна RFID технология Craemer предлага ново поколение рибни касети, които ще направят цялата логистична верига по-проста, по-бърза и по-прозрачна. Друга добра новина е че няма нужда да закупувате транспондерите при закупуване на нови касети, тъй като те лесно подменят и вграждат в нови продукти на Craemer.

В допълнение към новаторската технология, новите касети за риба осигуряват оптимизирана система за отводняване, подобрена възможност за подреждане и удобни дръжки. Сложната дренажна система гарантира най-високо качество на поддръжка на продуктите, като отстранява чрез отводнителните канали.отпадните продукти като кръв, слуз и разтопен лед. По този начин свежестта и качеството на продуктите са напълно запазени.

Компанията Craemer е с над 35 години опит като надежден доставчик на риболовната индустрия и е известна с постоянно развиващите се съвременни продукти, които отговарят на новите изисквания на пазара.

Comments are closed.